internet és maszturbáció függőség

Kedves doktor/doktornő Az én problémám sajnos már túl nőtt rajtam és képtelen vagyok megoldani! Van egy szép feleségem és egy kisfiam, aki 1éves.sajnos 2éve elvesztettük első szülött gyermekünket 3hónaposan.! éves vagyok házas.Valamiért már elég rég óta jelen van az életemben a chatsex a pornó és a rendszeres maszturbáció, ennek következménye hogy nagyon ritkán sexelünk, ami a én hibám mert kiélem magam.De az elmúlt időben kb 1éve neten ismerekedek idegenekkel, és mesélek vágyaimról gruppen, bisex ilyenek.Néha komolyan néha van hogy hazudok.fantáziálok. legútóbb a feleségem egyik legjobb barátnőjével tettem, akinek rossz a házassága, de sajnos megmaradt a nyoma a neten, és a férje megtalálta, így elmondtam a feleségemnek. Mms képeket is küldtünk egymásnak.Nem értem hogy mért csinálok iylet ha szeretem a feleségem és a gyermekemet, Váláságban van a házzasságom, és szeretném rendbe hozzni, bebizonyítani hogy abba tudom hagyni. Mert vágyom arra hogy megtudjam állni. Mégis most is hogy kicsit nem vagyunk együtt, a szomorúság átvált vágyba és maszturbálnom kell, nem bírom ki.Nem értem hogy mért van ez? TUdom hogy hasznos néha, a párommal régebben rendszeresen csináltuk sex mellett a közös maszturbálást meséléssel vegyítve.Szeretnék megváltozni hogy a feleségemre tudjak koncentrálni a szerelem és a sex terén, és gyermekre hogy jó apa legyek! Kérném a segítségét hogyan tudom ezt megoldani? Tudom hogy nem lesz lassú folyamat, de meg szeretném próbálni, mert érzek amgamban annyit, hogy megtegyem.Ne üljek a gép előtt és chateljek és msnezzek idegenekkel, fantáziálva! szomorú és csalódott vagyok mert fájdlamat okoztam a feleségemnek, akit szeretek és tisztelek.Nem értem mért kell akkor mégis ilyen formában félre lépnem! Kérlek segítsenek!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza szexualitás témában

Kedves Uram!

Problémája túlmutat a tanácsadáson. Forduljon szakemberhez, kifejezetten szexuálterapeutához, aki gyakorlati tanácsokkal is tudja a terápiát segíteni.

Üdvözlettel: Kovács Piroska

Kérdés: 2012. augusztus 02., 16:12; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 12:05
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?