A zöldhályog szemcseppre adott autoimmun válasz

T. Doktor Ur/Nő! Keresek egy olyan orvost, aki immunológus és szemész, illetve aki ismeri a zöldhályog szemcseppre adott lehetséges auto immun választ. Fél évi azarga szemcsepp használat után RA lépett fel. A C faktor lelete 22-29. Befolyásolta a vérnyomást többek között. Két hónapi szüneteltetés után a C faktor 5 lett. Új szemcsepp - Dozopticum Duo - használata is hasonló eredménnyel járt. Célzott immunológiai kivizsgálás lenne szükséges. A szokásos góc-keresés már megtörtént és nem hozott eredményt, csak annyit, hogy nem bakteriológiai eredetű. A szemcsepp égetően szükséges volna, mert a bal szemen vitrectómia, epiretin membrán műtét is volt és a látás jelenleg 40 %, amit legalább meg kellene őrizni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Cserháti Zoltán válasza glaucoma témában

Tisztelt Hölgyem!

A budapest Semmelweis Egyetem I. Belklinikán Prof. Dr. Domján Gyulát tudom ajánlani ilyen témában. Meg kell jegyeznem, hogy nem gyakori, hogy valaki egyben immunológus és szemész is egyben.

Remélem segítettem.

Üdvözlettel,

Kérdés: 2018. február 21., 23:24; Megválaszolva: 2018. február 26., 10:10
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Áttetsző dudor a szemfehérjén
Látási problémák
Glaukóma és más gyógyszerek
Hegesztési szemgyulladas
hátsó kérgi homályok