• Ez kezdődő szürkehályog?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő! Első alkalommal kaptam ilyen diagnózis,, nagyon jól kezelt inzulinos cukorbeteg vagyok, évente járok szemészhez, a mostanin sajnos ez van... Cataracta átvilágitás finom hátsó kérgi homály D>S biomikroszkópos vizsg. ld. papilla előtt finom fix homály, ls. tiszta.. akkor ez kezdődő szürkehályog? lehet ezt "késleltetni" vagy kivárni a mütéti időt? válaszát köszönöm..

        Dr. Hangyál Éva válasza a szürkehályog témában

        Tisztelt Kérdező! A szürkehályog a szemlencse öregedése. Egyénenként változik, hogy mikor jelentkezik, de mindenképpen bekövetkezik. A műtét javasolt időpontját a rendszeres szemészeti vizsgálat fogja megadni. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. február 20., 10:21; Megválaszolva: 2015. február 23., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: