• Homályos látás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Legutóbbi küzdősport edzésemen, az egyik srác véletlenül belenyúlt a bal szemembe. Nem volt erős, de mégis utána sokáig hunyorogtam, az edzés végére már újra jó volt a szemem. Hazaérve láttam, hogy még enyhén piros, de mást nem tapasztaltam. 2 nappal edzés után lettem figyelmes, hogy monitoron homályosan látok néhány betűt. Akkor vettem észre, hogy a bal szememmel homályosan látok távoli dolgokat. Idáig mindkét szememmel jól láttam, nem hordok szemüveget. Félek, hogy ez maradandó sérülés. A legközelebbi munkanapon azonnal elmegyek háziorvoshoz, de remélem, hogy Öntől hamarabb kapok választ.

        Dr. Hangyál Éva válasza a szemsérülés témában

        A sérülés miatti homályos látás ritkán jár fájdalom, fénykerülés nélkül. Ilyenkor felmerül, hogy a páciens most fedezi fel, hogy nem lát jól az adott szemmel. Mindenképpen gyors szemész orvosi vizsgálat javasolt. Esetleg jelentkezzen az elérhetőségeimen. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. május 01., 21:16; Megválaszolva: 2014. május 04., 00:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: