• Cavinton és Pirabene

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Agyvérzése volt, mely során Cavinton Forte tablettát írtak, 3*2, illetve Pirabene 1200 2*1 adagolásban. nagyon sokba kerülnek ezek a gyógyszerek. kérdésem lenne hogy erre a problémára szedhetnék-e valami olcsóbb készítmény, amibőll kevesebbet kellene bevennem, nem pedíg 3*2. Köszönettel: Teréz

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a stroke témában

        Kedves Kérdező! Nem kell szedni mind a kétféle tablettát, mert hatásuk nem jobb együtt és ugyan az a hatásuk. Válasza ki melyiket szeretné szedni, vagy a Pirabenet reggel, délben 1-1- tabl-t vagy a Cavinton fortet 3x1 tabl-t. Több nem szükséges egyikből sem.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 13., 17:59; Megválaszolva: 2011. július 17., 11:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: