Hányás, fulladás, fejzúgás

Tisztelt Doktornő! Nagymamám miatt kerestem meg Önt.30 éve műtötték syringomyelia miatt, annak az egyetemnek a klinikáján, ahol Doktornő is tanult.Emellett szívelégtelensége is van, amire gyógyszert szed.Körülbelül egy hónapja került kórházba fulladás miatt, ott hörgőgyulladásra kezelték és azt mondták, hogy egy vérrög van a fejében és ez okoz egy enyhe agylágyulást. Majd hazaengedték. A fulladás azóta is tart, szinte mindennap hány és azt mondja olyan mintha szél zúgna a fejében, ami néha elmúlik majd ismét érzi, nem hall már hallókészülékkel sem. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a tüneteket tényleg a vérrög okozza? Vagy inkább a syringomelia miatt behelyezett műszernek lehet köze hozzá? Doktornőnek mi a véleménye a leírtakról? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza agylágyulás témában

Kedves Kérdező, nem lehet korrekt véleményt mondani a nagymamája egészségi állapotáról vizsgálat és a vizsgálati leletek ismeret nélkül. A leírás alapján úgy tűnik, hogy belgyógyászaton kezelték, de jelenlegi tünetei inkább neurológiai természetűek, ezért neurológiai kontroll és a neurológus szakorvos véleménye alapján további kezelés javasolt. A nehézlégzéses panaszok miatt kardiológiai ellenőrzés is javasolt. Jobbulást kívánok a nagymamájának, Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 10., 21:53; Megválaszolva: 2015. március 11., 19:29
Kérdések és válaszok: Stroke (Agyvérzés és agyi érelzáródás)
Erek állapota fiatalon
ischaemias laesio
November 8.-án az utcán lettem rosszul, mentő érkezett magas vérnyomást mértek, és mivel előző nap extra mennyiséget bicikliztem (cca 100 km) ...
Esetleges Orvosi mulasztás...
Stroke utáni állapot
vérhígító szedése melett lehet-e...