Körömműtét terhességben

Tisztel Doktor Úr/Nő! Az első terhességem idején nőtt be a körmöm, azóta már kétszer megműtötték, legutoljára, idén májusban Emmert-plasztikát csináltak, de úgy néz ki, h nem volt sikeres ez sem. Mindkét nagylábujjam mindkét oldala problémás. Most 7hetes kismama vagyok, és azt szeretném megtudni, h ajánlatos-e kismamaként és persze egyáltalán lehetséges-e műtét ilyenkor. Mivel a lézeresen kívül mindnem volt, most azt szeretném megcsináltatni. Szabad? Egyelőre patikában kapható hidrogén-peroxiddal öntögetem a nagylábujjaimat, ez némileg segít, talán a gyulladásra is hat kicist. De időnként nagyon fájdalmas és biztos, h kezdeni kell vele valamit előbb-utóbb Sima műtétet azért sem szeretnék, mert utána rengeteg fájdalomcsillapítót kellett bevennem, h valamit is csökkenjen a fájdalmam. Borzasztóan fájt, főleg az Emmert-plasztika után. Ugye kismamaként nem vehetek be rengeteg fájdalomcsillapítót. köszönöm a választ előre is és elnézést a kérdés ennyire körbeírásáért.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza benőtt köröm témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben a helyi kezeléssel nem uralható a probléma, helyi érzéstelenítésben a lézeres kezelés az I. trimszter után elvégezhető. Vegyen naponta 2-szer hígitott betadinos lábfürdőt. Papucsot használjon és nagyon laza cipőt.

Kérdés: 2010. december 10., 22:58; Megválaszolva: 2010. december 14., 11:29
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus