• Benőtt köröm után csúnyán visszanőtt köröm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kamaszkoromban többször is volt műtve mindkét nagylábujjam köröm benövés miatt. Utoljára 16 évesen mindkettő. Az egyik gyönyörűen meggyógyult, a másikon viszont nem nőtt hozzá az új köröm a régihez, teljesen külön van, nagyon csúnya, hegyes, elálló. Mit tehetek, le lehet vágatni még egyszer, hogy rendesen visszanőjön? Évek óta szenvedek vele, nagyon zavar. Köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a benőtt köröm témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel sebészeti szakrendelést, újabb műtét nélkül a probléma nem fog megoldódni. Vizsgálat nélkül nem lehet teljes értékűen nyilatkozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 16:03; Megválaszolva: 2011. május 29., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés