benőtt köröm

Tisztelt Pap Géza Doktor Úr! Az én kérdésem is a benőtt körömmel kapcsolatos! Tavaly augusztus óta háromszor vágták ki a körmöm V alakban, most újra kellene. Olvastam és hallottam a lézeres eljárásról, ami kiöli a körömnövesztősejteket, valamint egy másik sebészeti eljárás, amikor kivágják a körömházat, hogy át tudjon nőni a köröm rajta. Szeretném a tanácsát kérni, melyiket válasszam! Mennyi a gyógyulási idő, tudok e dolgozni, a fertőzés veszélye, és a nyári strandszezon hogy tervezhető, ez főleg a második kérdésre vonatkozik! Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza benőtt köröm témában

Kedves Kérdező, én a lézeres megoldást ajánlom, bár a várható végeredmény azonos, kb. egy hetes gyógyulással. Ezt követően már szabadon strandolhat.

Üdvözlettel: Dr. Papp Géza

Kérdés: 2015. március 22., 13:19; Megválaszolva: 2015. március 24., 20:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus