• Mikor keressek fel plasztikai sebészt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2 hónapja szültem a második gyermekemet császármetszéssel. A hasamon lóg a bőr, az egyenes hasizmok szétnyíltak (háziorvosom szerint 3-4 ujjnyira), és lett egy köldöksérvem. Mindenképp szeretném rendbe hozatni egy plasztikai sebésszel. Általában egy évet javasolnak a két műtét között. A kérdésem az lenne, hogy a köldöksérvvel lehet várni egy évet? Azért csak egy több kilós babát kell cipelni naponta, nem beszélve a nagyobbik gyerekről, babakocsiról stb. Ha már altatnak és műtenek szeretném egybe letudni minden problémát, nem szeretnék több műtétet. Ilyen esetben érdemes egy évnél előbb felkeresni egy plasztikai sebészt?

        Dr. Papp Géza válasza a köldöksérv, hasfal témában

        Keressen fel plasztikai sebészt. Ehhez vegye igénybe háziorvosa segítségét, a területi plasztikai szakrendelésre való eljutáshoz. Üdvözlettel: Dr. Papp Géza


        Kérdés: 2014. július 04., 20:28; Megválaszolva: 2014. július 07., 21:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: