Mellplasztika

Tisztelt doktor úr! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy 2 gyermekem van, az elsőt 3 hétig, a másodikat 5 hétig tudtam szoptatni, elég kicsik a melleim, a bimbóm is nagyon befele van, nehéz volt így a szoptatás, azóta nagyon megereszkedtek a melleim, a 75-ös melltartónak is nagy a kosara az én mellemhez.nagyon szégyellem, hogy ilyen alaktalan, ez miatt többször nyúltam nyugtatóhoz (rivotril), strandra szégyellek menni, mert azt gondolom, hogy mindenki engem néz, és kinevetnek. A saját férjem előtt is feszélyezve érzem magam, annyira kétségbe esett vagyok. Többen is tanácsolták, hogy érdeklődjek utána, hogy milyen esetekb4en támogatná a tb a mellmagyobbítást. Remélem tud nekem segíteni. Előre is köszönöm a válaszát!

Dr. Somorjai Attila válasza mell műtét témában

Kedves Kérdező, A TB nem támogatja az emlőimplantátum esztétikai okból történő behelyezését (fejlődési rendellenességek, súlyosan torzító beavatkozások után van erre lehetőség). Azonban ha ez komoly és másképp nem szűnő lelki problémát okoz Önnek, javaslom keressen fel egy plasztikai sebészt és fektessen be a műtétbe. Jobban megéri, mint nyugtatókkal tönkretenni az Ön és környezete életét. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2013. április 17.

Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet

Törzs és hasi izom panasza
Szeretnék segítséget és tanácsot kérni, mert teljesen el vagyok keseredve a tünetem miatt. Kórelőzményem: kb. 2,5 éve nehéz tárgyat kellett mozgatnom, és a...
Bélelzáródás műtét után
Üdvözlöm! Június végén kerültem kórházba hasi fájdalommal, még aznap megműtöttek (bélelzáródás miatt)."beteget egy napos panaszok széklet, szélmegállás...
Vakbélműtét felépülés
Kedves Doktor Úr! 27 éves, sportos (heti 4 edzés) férfi vagyok. Egy héttel ezelőtt estem át laparoszkópos vakbélműtéten, semmilyen komplikáció nem lépett...
Felkartörés velöűrszegezéssel
Tisztelt Doktor Úr/Nő 2022 októberében volt egy elesésből származó felkartörésem, amit velőűrszegezéssel rögzítettek. Már túl vagyok 30 gyógytornán, könyk...
Combizomsérülés utáni lábfájdalom
Kedves Doktornő . A panaszom a következő lenne . 7-8 hónappal ezelőtt, otthoni tevékenység közben sarokcsiszolóval belevágtam a jobb oldali combon belső...
PRP utáni vizesedés
Üdvözlöm! Január 13-án térdműtéten estem át porcleválás miatt (Laesio men. lat. gen. l.s.). A műtét utáni 3 héten PRP kezelésen vettem részt, hogy serkentsem...