• várjak e még a mütéttel??

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Bélelzárodást kaptam 7 évvel ezelött, sokszori műtétem volt akkor, nyílást találtak a vékonybelen és ki vettek 25 cm t. A gyerekem is koraszülött lett, a méhemet is kivették, mert el volt fertőzve, de a gyerekem egézséges lett HÁLISTENNEK, sOKSZORI MŰTÉTEM VOLT AKKOR ÉS EZEK A MŰTÉTEK UTÁN BÉLÖSSZENÖVÉSEM LETT, Az orvosom műtétet ajánlott, de nagyon félek attól, hogy nem lesz jobb a hasam a műtét után sem.Hashártya és bélösszenövésem van most, az újabb műtét után összenőhet e a bél??? görcsoldót szedek és fájdalomcsillapítót.

        Dr. Boros Miklós válasza a bélműtét témában

        Tisztelt Kérdező! A pontos véleményhez sokkal több információ szükséges. Látni kellene a gyomor-bél passage röntgenvizsgálat felvételeit. Amennyiben diéta és gyógyszeres kezelés mellett is kifejezettek a panaszok a műtéti megoldás szóba jöhet. Sajnos minden műtét után kialakulhat hasüregi összenövés. Vezessen étkezési naplót, alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Kérdés: 2012. április 08., 19:49; Megválaszolva: 2012. április 13., 09:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.