Savas reflux

Tisztelt Dr úr! Tükrözésen gyomor gyuladást, és nyelőcső fekéyt látak.Omeprazol ozone kapszulát kell szednem naponta 1, reggel. Mikorvárható a gyógyszer hatása ésa gyuladás csökenése a gyomorror.Ésa fájdalom csökenése.Válaszát köszönöm.István

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza reflux témában

Kedves Kérdező!

Néhány napon belül csökkennie kell a panaszoknak és a tüneteknek. A gyógyszer akkor igazán hatásos, ha bevételét 1-2 órán belül étkezés követi. Emelett nagyon fontosak az életmódi tanácsok, a gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezés, ágyban a fejvég megemelése, a szénsavas italok kerülése.Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 14., 23:09; Megválaszolva: 2009. július 14., 23:09
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut