Raphachol

Tisztelt Doktor Úr!

Reflux betegségem van, amit kezelek. Controlocal. Mostanában emésztési problémáim is vannak, (nagyfokú puffadás, szorulás) . A gyógyszertárban javasoltak raphachol nevű készitményt, (feketeretek, és édesköményolaj tartalmú) . Elég jó volt, de az van rá irva, hogy 2 hétig ajánlott szedni. Ha Ön szerint tovább szedem, azzal ártok magamnak? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza reflux témában

Kedves Kérdező!

Hosszabb kezelés sem szabad, hogy problémát okozzon. A leírásban, amit én olvastam, az szerepel, hogy 2 hét után, ha panaszai nem szűnnek, további kivizsgálás szükséges. A kezelés mellett a diéta egészségesebbé tétele segíthet a teljes gyógyulásban (és természetesen a gyakori, rendszeres nyugodt, kis étkezés) .Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 13., 13:16; Megválaszolva: 2009. július 13., 13:16
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mennyi PPI
Reflux lehetséges?
Nyelőcsőfekély
PPI gyógyszer csökkentése
Gyomorhurut