Javulás

Tisztelt Doktor Úr!

Előző válaszát köszönöm! (fél éve kértem tanácsot, amit be is tartok) . Fél éve szedem a következő gyógyszereket: noacid napi 1, cerucal 3*1, és neo panpur. Állapotom szépen javul. Szeretném kérdezni, hogy elhagyhatók valamikor ezek a gyógyszerek? Vagy életem végéig szednem kell? Van úgy, hogy elfelejtem bevenni a noacidot, és nem érzek rosszabbodást. Vagy csak ritkitanom kellenne a bevételüket?

Válaszát köszönöm: Vassné

Munkájához további kitartást, és sok sikert. Önök tényleg gyógyitanak, nem csak kezelnek!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza reflux témában

Kedves Vassné!

Első körben a Noacid dózisának felezését javasolnám, majd ha panaszmentes marad, a tünetvezérelt kúraszerű szedését. Ha a felezett dózis mellett is panaszmentes a Cerucal elhagyása is mérlegelhető.

 

 Üdvözlettel: Dr. Plósz János, gasztroenterológus

Dr. Plósz János, gasztroenterológus
Kérdés: 2009. július 13., 13:09; Megválaszolva: 2009. július 13., 13:09
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Mellkasi fájdalom,rendszertelen...
Üdvözletem! Kb egy hónapja időszakosan jelentkező és változatos intenzitású mellkasi fájdalom végett írok Önnek,sok esetben nyilallóan roham...
Vashiányos vérszegénység
Savcsökkentő
Gyomorfájadom és reflux
Nyitott gyomorszáj?