Éhség érzet gyomor táji fájdalom

Szép napot Azzal a kérdéssel fordulnek önhöz Meg próbálom kicsit le rövidíteni Decemberben volt egy abortuszom kicsit lelkileg ki készültem utána Elkezdődött a gyomor száj fájdalmak először csak néha napján utána egyre sűrűbben Hozza teszem sokat stresszelek is Elmentem a kórházba meg ultra hangoztak az epemet láttak hogy gond van vele Mindegy a lényeg át estem egy epehólyag eltavolitasom na és onnantól kezdődött a rémálom Minden nap a nap 24orajabol éhség érzet hasmenés szúr kutyorog , a napi teendoimet szinte már nem is tudom úgy el végezni ezek miatt a tünetek miatt Meg jártam már 100orvost Át estem vastag vékony bél tukrozesen is Minden negatív volt Ki véve a helicobakter Arra 2x szedtem 3mas antibiotikum kúrát Voltam ismételten vervetelen ami ugye bár azt mutatja h pozitív valami 0,98 volt az eredmény nem tudom hogy ennek lehet e meg köze a gondjaimnak Nagyon tanácstalan vagyok már és közel 8dik hónapba vagyok amióta szenvedek ezzel Hozza teszem egy jó pár protopumpa gatlot is használtam és semmi nem segített Nagyon szépen meg köszönöm ha tudna segíteni vagy ajánlani valamit További szép estet Varga Szabina

Dr. Plósz János válasza Postcholecystectomiás szindróma témában

A lelet sajnos semmi értékelhetőt nem mutat két eradicatio után arról, hogy jelenleg van-e épp H. pylori fertőzés vagy nincs. Ha a panaszok nagyságrendileg az epeműtét után kezdődtek, érdemes megpróbálni epesavkötő szerek használatát (Cholestyramine Supremex, Talcid rágótabletta). Előbbi a hasmenés rendezésében segíthet, utóbbi a gyomorpanaszokra is jó.

Kérdés: 2022. július 27., 23:55 ;Megválaszolva: 2022. július 28., 21:48
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Okkult széklet vér.
Barret jelenség
Tisztelt Doktorúr! Segítene kérem értelmezni a leletem? 36 éves vagyok nincs alapbetegségem vagyis ma derült ki a reflux gyomortükrözés alkalmával!...
Akut/krónikus Gyomorhurut
Tisztelt Doktor Úr! 3 évvel ezelőtt egy elég rossz periódus volt az életemben és azt lehet mondani hogy sajnos 2 éven keresztül elég gyakran és...
Helicobacter P. - Antibiotikum...
Tisztelt Doktor Úr! A Májusban történt 1 éve tartó reflux + köhögés miatti gyomortükrözésem szövettani eredménye Helicobacter Pyroli pozitív...
Reflux betegség