Vesekő? 1 hónapja

T.dr úr.kérdésem a következő lenne.kb 1 éve voltam gyomortükrözésen reflux gyanuja miatt.eredmény szerint nem zár rendesen a gyomorszáj,kaptam rá gyógyszert rendbe is voltam.most 1 hónapja begörcsölt a vesém.vesekövet állapítottak meg attol görcsöltem ill még vissza vissza tér.de a járvány miatt nem kezdenek vele semmit.újabb panaszom evés után 1-2 órával jobb bordaív allati fájdalom ami ülőhelyzetben nem tapasztalható,álló helyzetben is csak ha megnyomkodom.volt már ilyen fél éve is.akkor szedtem rá ventert és megszünt a panasz.most ismét előjött.dr úr szerint szedjem ismét a ventert? lehetséges ,hogy a vesekő hozta elő ismét? utóbi 2 bónapban kétszer voltam hasi ultrahangon ill egyszer hasi röntgenen.egy cisztát láttak a jobb vesémnél azt mondták egyenlöre nem igényel kezelést,ill vesekövet

Dr. Plósz János válasza jobb oldali hasi fájdalom témában

A Venter vagy akár Gaviscon, Talcid használható nyugodtan (érdemes gyakori, rendszeres, nyugodt kis étkezéseket tartani) .

Kérdés: 2020. november 28., 21:12 ;Megválaszolva: 2020. november 28., 21:40
Kérdések és válaszok: Reflux és gyomorfekély
Metaplasia
Tisztelt Doktor ur! Lassan két éve egy etelmergezes miatt szenvedek a beleimmel meg a gyomrommal.Többször kaptam Normixot illetve egyszer...
Gyomorgörcs
Üdvözlöm! A problémám, amivel felkeresem Önt, a következő: kb 8-10 hónapja bizonyos időközönként, nagyjából havonta - másfél havonta...
Izomfájdalom vagy PTX?
Tisztelt Doktor Úr! Tegnap este tv nézéskor a bal bordám középtáján olyan érzésem volt mintha beszorult volna a levegő. Kicsit nyújtottam...
Pantoprazol hosszútávú szedése
Tisztelt Doktor Úr! Egy évvel ezelőtt kezdtem szedni pantoprazol tartalmú gyógyszert. Refluxos panaszokkal jártam gasztroenterológián, ahol...
Okkult széklet vér.