• Miagen levaltasa

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Alvaszavarral szövődott depresszióm van. Erre Prozacot reggel, este pedig Miagent kaptam. Ez utobbitól 10g-ot hiztam 3 hónap alatt. Leszeretnem a Miagent másra cserelni, Mirzatent szedtem már, de az is hizlalt, a Valdoxan nem vallt be. Tritticot tanacsoltak meg, cserekent. Ön szerint van e ennél jobb, ami nem okoz hizast, mert az anyagcserem felborult teljesen. Válaszát koszonom!

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a alvászavar témában

        Tisztelt Kérdező, Sajnos előre nem lehet megmondani, hogy kinél milyen mellékhatások lépnek fel az antidepresszánsok szedésekor. Amiket ajánlanék, azokat már szedte. Trittico is lehet jó választás, de hogy okoz-e hízást, az szedés során dől el. Még azt meg lehet próbálni, hogy a Prozac helyett beállítani mást, aminek van alvást támogató hatása is. Üdvüzlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2020. január 20., 23:56; Megválaszolva: 2020. január 31., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: