Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia

Tisztelt doktornő! Sajnos több éve vagyok állítólagos pánikbeteg ebbe a hónapba észre vette nálam az EKG 2 alkalommal is a bal kamra hypertrophia 23 éves vagyok sajnos 130 kg vagyok 187 centi Szeretném megkerdezni mik az esélyek a gyógyulásra. Több tünetem is van mint például nehéz légzés, fulladás, égő érzés a fejem tetején, szapora pulzus, mellkasi nyomás, tavaly januárban voltam szív ultrahangon ott mindent rendbe találtak de így most zavart vagyok és félek hogy rosszabodik ez az állapot, sportolni szabad ezzel? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pálvölgyi Rita válasza Pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező,

Az lenne az első feladat, hogy különválasszák a szervi betegséget a lelki eredetűtől. Ennek érdekében a szervi kivizsgálásoknak kell a végére érni, és a kardiológus kolléga tanácsát kérni ezekben a kérdésekben.

A pánikbetegség nem korlátozza a sportolást, de szervi betegség fennállása esetleg igen.

Írom, bár biztosan tudja Ön is, hogy a fogyás jelentősen segíthetne a fizikai állapotán.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2020. január 01., 17:22; Megválaszolva: 2020. január 02., 18:19
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?
Pánikbetegség gyógyszerek...
Tisztelt Doktornő. Pánikbetegségem van. Sajnos pánik rohamom is volt már 3hónap alatt 3*. A pánik rohamok max 30percesek voltak. Mellkas szorítás...