• A szervezett zaklatást milyen fedőnevű pszichés betegséggel éri meg legjobban leszázalékolásra vinni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Teljesen besokaltam a jobbos-balos, kiskirályos, proli, yardos, maffiás, céges, gittegyletes szopatásból, abból, hogy ölik a normális, még nem radikalizálódott embereket. Ha nem vagy egy gerinctelen seggnyaló féreg, akkor kicsinálunk munkahelyen, ellehetetlenítjük életed, hiteltelenné teszünk. Én mindezt már kimondhatom, leírhatom mert már rég nincs mit lenyúlni, szétbaszni. Ugye a szervezett zaklatás azt jelenti, hogy én vagyok a pszichés eset, nem a kontrollmániás pszichopata seggnyalók, ugye ők vannak többen... 6 év után úgy vélem ideje véget vetni, tartson el a maszlagjuk, ha élni nem hagynak egy napot sem. Mi fizet a legjobban ebbe a "rendszerbe" pszichopatáknál? Skizofrénia? Csak a valóságot fogom mondani, hangokat hallok, zaklatnak, üldöznek, nem hagynak állást keresni, dolgozni, "embereket" megismerni. Még csak egy vonatjegyet venni sem, vagy éppen családomat telefonon felhívni... Szóval nagyon-nagyon beteg vagyok, igazuk van, persze, mert többen vannak és hangosabbak. Nem ők, ők tök normálisak én vagyok teljesen zakkant, hogy ez nekem nagyon beteg. Szóval milyen címszóval húzhatom a legtöbbet féreghálókból?

        Dr. Pálvölgyi Rita válasza a diagnózis megállapítása témában

        Tisztelt Kérdező, Az a javaslatom, hogy a háziorvosával konzultáljon ebben az ügyben. Mivel leszázalékolás kezdeményezésekor nem lehet megkerülni a pszichiátert, nyilván oda is el fog jutni, - ha még eddig ez nem történt meg. Vele konzultálva volna érdemes felépíteni a megfelelő stratégiát a leszázalékolás kezdeményezéséhez. Üdvözlettel: Dr. Pálvölgyi Rita


        Kérdés: 2019. december 10., 13:47; Megválaszolva: 2019. december 16., 08:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: