Szexuális probléma

Üdvözlöm önöket. Az lenne a problémám hogy túl sokszor végzek önkielégítést.Napi szinten nézek ponó filmeket, 25 éves vagyok és még soha nem volt szexuális kapcsolatom, barátnőm nem volt soha.Állandóan azt várom hogy mikor vagyok egyedül otthon hogy bekapcsolhassam a pornó filmet.. Az utóbbi időben észre vettem hogy szinte minden nap fáradékony vagyok..11 órákat lszom és amikor felkelek akkor fitt vagyok De pár óra múlva úgy érzem mgam mintha nem aludtam volna ki magam.Valamikor meg egész éjjel csak forgolódok és nem tudok aludni. Az lenne a kérdésem hogy ezeket a tüneteket a túlzott önkielégítés okozhatja? illetve hogy mi bajom lehet ettől a sok önkielégítéstől? Igazából azért nincs barátnőm mert nincs önbizalmam..Nem vagyok megelégedve magammal rondának látom magam.És azt mondom mindig magamnak gogy úgy sem kellek senkinek...Pedig nagyon vágyom rá hogy végre legyen egy kapcsolatom életemben még soha nem volt.Kondi terembe is járok edzeni.Heti 5 napot.De észre vettem hogy amióta túl sokat maszturbálok azóta az edzés sem megy annyira jól.nem bírok akkora súlyokat kiemelni mint előtte.... Meg nem is fejlődök úgy ahogy kéne...Ezt a problémát is okozhatja ez a probléma? Mit javasolnának nekem? A válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Kovács Piroska válasza a önértékelési zavar témában

Kedves Kérdező! A fáradékonyság és aluszékonyság, illetve alvási nehézség utalhat depresszióra. Honlapomon a tesztek között talál depressziót és szorongást vizsgáló önkitöltős teszteket, amelyekkel ellenőrizheti pillanatnyi lelki státuszát. A kapott érték mellett javaslatot is talál, amit célszerű komolyan venni és követni! Ami az önbizalmát illeti, az szintén pszichológiai probléma. Erre javaslom, hogy kezdjen el önismerettel foglalkozni, amihez számtalan könyvet talál a könyvpiac kínálatában, vagy forduljon szakemberhez, akinek vezetésével egyénre és problémájára szabott segítséget kaphat. Hatására pedig javul az önértékelése, nő az önbizalma, vagyis pozitív irányban változik az önmagáról való vélekedése, aminek hatása a társas kapcsolataiban is érezhetővé válik, vagyis nő az esélye a pártalálásra! Ez egyben szexuális problémáit is rendezheti... Üdvözlettel: Kovács Piroska pszichológus www.pszichoszerviz.hu

Kérdés: 2014. május 04., 20:32; Megválaszolva: 2014. május 06., 23:53
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás
Mi történt velem?
ALVÁS zavar, inszomnia FOLYTATÁS