Várom a válaszát! Köszönöm előre is.

Üdvözlöm! A panaszom a következő: 22 éves vagyok, 174cm magas, 50kg. Nem dolgozom 10 hónapja, nem mozgok eleget. Nagyon gyors az emésztésem. Semmi plusz kiló nem jön rám. Sajnos 7éve dohányzom. Nem eszem rendszeresen, viszont elég sokat. Mostanában nagyon nehéznek érzem magam. Fáj mindenem. Gyenge vagyok. Ropognak a csontjaim. Amikor elmegyek az orvoshoz kinevetnek, hogy 22évesen nem lehetnek ilyen problémáim. Aztán mégis elküldenek vérvételre, de semmi. Először az energiaitalra fogták, de már nem iszom egy éve kb. Pánik beteg is vagyok, kis korom óta. Ezért félek is néha ezektől a panaszoktól. A gyomrommal is vannak bajok, ugyanis folyamatosan mióta az eszemet tudom, állandóan ég. Mostanában egyre többször. Esténként elő szokott fordulni, hogy nehezen kapok levegőt, vagy arra riadok fel, hogy nem is veszek. Néha nagyon gyorsan ver a szívem, de elvileg annak sincs baja. A vérnyomásom régen nagyon alacsony volt. Kb 70/50, de egy injekció kúrával, ez már megoldott lett, és ezzel nincs is baj, csak néha eléggé szédülök. Nem vagyok terhes. Nem szedek semmiféle gyógyszert. Az utolsó probléma pedig mostanában jött elő, 1 nap kb 6szor 7szer a fejem jobb oldalán egy erős szúrást érzek, ami csak 2 másodpercig tart és elmúlik. Nagyon rossz érzés. Tudna segíteni, hogy mi lehet ezeknek a tüneteknek a hátterében? Előre is nagyon köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

A laborvizsgálat mellett végeztek önnél pajzsmirigyhormon-ellenőrzést? A gyors metabolizmus, a heves szívverés írható a pajzsmirigy túlműködésének a számlájára. A gyomorégés fokozott savtermelésre utal, ami különösen fekvő helyeztben okozhat refluxot, ez viszont járhat nehézlégzéssel. Jó lenne ezeknek utánajárni.

Emellett érdemes lenne átálnia a rendszeres életmódra, értve ezalatt a táplálkozást és a mozgást is. A munkanélküliség erősen megviseli az embert, de jó lenne, ha az álláskeresésre, mint feladatra tudna tekinteni. Keressen munkát, pályázza meg, tanulja meg, hogyan kell jó önéletrajzot írni, menjen interjúkra, foglalja össze egy füzetben a tapasztalatait, a hibákat, amiket elkövetett, készüljön fel a kérdésekre. Próbálja nem elhagyni magát és az életének a rendeződésével a tünetei is meg fognak szűnni.

Kérdés: 2012. szeptember 29., 13:09; Megválaszolva: 2012. október 01., 11:19
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Szorongás a szorongástól?