Pánikbetegség

Másfél évvel ezelőtt sok változáson mentem keresztül azóta folyamatosan szédülök, boltba nem tudtam bemenni, mert rosszul lettem. A fürdőszoba ajtót nem mertem magamra zárni. Azóta ezek a problémák megszüntek. De úgy érzem nem vagyok még tejesen jól. Antidepresszánst írt fel az orvos, de nem tudtam szedni. Elkezdtem az "Öngyógyítást, iszonyatos akarat erővel.Társaságba járok, híradot nem nézek, heti két alkalommal kb fél órát biciklizek, dolgozom. De a menstruáció előtt egy héttel nagyon rossz a közérzetem. A nőgyógyászom elküldött vérvizsgálatra, megcsinálta a méhnyak rák szűrést, az eredmények jók. A vérnyomásom jó. A koponya Ct negatív. Időnként Szédülök, nagyon ingerlékeny vagyok.Van amikor fekve forog minden. Ráadásul nagy a nyomás a munkahelyemen mert ügyfelezek. Különösen rossz a közérzetem reggelente, hányingerem van, remeg a lábam. Ha front van megduplázódnak ezen tünetek érzése. Sokszor vagyok figyelmetlen a munkahelyemen, elfelejtek dolgokat, belebonyolódom a papírokban, összekeverem őket. Gyakran elsírom magam. Ritkán de előfordul, hogy egy-két percre, mintha lelassulna az agyam". Szedem a magne B6-ot. Attól úgy érzem jobb. Az lenne a kérdésem megtudok-e gyógyulni és ha igen milyen további módszerrel, egyedül fog-e menni? Maga szerint mi a betegség valódi neve. Köszönettel Tamásné Tóth Mónika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Varga Tamás válasza pánikbetegség témában

Tisztelt Kérdező!

Ha szervi okot nem találnak valószínű a szorongásos háttér. A tünetek alapján nem tűnik "igazi" pánikbetegségnek, de szorongásos zavar valószínűsítható, aminek sokféle tünete lehet ill. idő múltával változhatnak a panaszok. Az "öngyógyulás" is előfordulhat, de az is, hogy tartósak lesznek a tünetek. Ha gyógyszert nem szeretne pszichológiai módszerek jönnek szóba, pl. relaxációs technikák, ezt ebben járatos pszichológus megtaníthatja önnek.

Kérdés: 2012. július 30., 22:26; Megválaszolva: 2012. augusztus 05., 19:21
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat
Pánikbetegség
Krónikus Fáradtság