Baba

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok önökhöz hogy krónikus prosztatagyulladással lehet-e babát vállalni? Illetve a parainfluenza baktérium mennyire veszélyes hogyan alakul ki és hogyan kerül az ondóba? A páromnál 10^3-as arányban volt. Előre is köszönöm a válaszát.

Dr. Szegedi Krisztián válasza prosztatagyulladás témában

A parainfluenza egy vírus, szerintem itt egy kis félreértés lehet.

Külön féle baktériumok megjelenhetnek az ondóban, fertőzést is okozhatnak, ennek oka lehet egy esetleges korábbi akut prosztatagyulladás illetve különféle sexualis szokások is.

Krónikus prostatitissel lehet gyereket vállalni, de javasolni szoktunk egy hosszútávú erélyes antibiotikus kezelést a projekt elkezdése előtt.

Kérdés: 2011. április 08., 21:55 ;Megválaszolva: 2011. április 09., 17:57
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
Prosztata fájdalom
Tisztelt Doktor Úr, 25 éves vagyok és már évek óta küzdök deréktáji fájdalommal. Megállapították, hogy krónikus prosztatagyulladásom van, de...
prosztata probléma
Kedves Papos István! A férjem miatt kerestem fel Önt. Lassan két éve szenved prosztatagyulladásban. Jelenleg nincs fertőzés a szervezetében, de...
Fájdalom a bal heregolyóm alatt
Az utóbbi időben egy új ismeretség révén szexuálisan sokkal aktívabb életet élek. Ez lényegesen több együttlétet és orgazmust vont magával....
Prosztatabetegség
Űdvözlöm! A párommal pár napja amikor szeretkeztünk és véres volt a spermája.Ez akkor fordult elő először.Volt urulógusnál aki antibiotikumot...
Prosztatagyulladással kapcsolatban...
Tisztelt Doktornő/Úr! Nemrégen prostatitis subacuta-t állapítottak meg nálam, és több kérdésem lenne az ügyben. Az első az lenne, hogy a felírt...