Kell e ilyen PSA értéknél újabb mintavétel?

A második szövettani mintavétel utáni kórszövettani eredmény::malignitásra utaló szöveti jelek nincsenek.Fél év utáni PSA eredmény:4, 69 ráta:0, 12.-kell e ilyen eredmény után félnem? Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Nagykálnai Tamás válasza a psa témában

64 éves férfi második mintavétel Sajnos nem tudom az első mintavétel (szövettan) eredményét. Sem az eredeti PSA értéket. Sem a közben valószínűleg kapott kezeléseket. Ez a második mintavétel viszont negatív, és ez bíztató. Ilyen módon gőzöm sincs, hogy igazából miről van szó.

Kérdés: 2010. szeptember 10., 21:01; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 11:17
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
prosztata megnagyobbodás-potencia
Kedves Doktor Úr! Prosztata megnagyobbodásom van(jóindulatú)2017 Júniusában ez volt a leletemre írva:Prostata 36*44*43 mm nagyságú. Azóta volt egy...
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR