kronikus prosztata tultengés

Mint irtam prosztata tultengésem van, gyogyszeres kezelésre nem igazán reagál a szervezetem, mert nagyon gyorsan vissza termelődik a vizhajtóval eltávolitott folyadék.Kérdésem hogy a kétoldali orchidectomy (hereeltávolitás) , mennyiben befolyásolja a prosztata megnagyobodását, és az életminőségét javitja e? Javasolják e a mütétet és ha igen mik a feltételek? Várom megtisztelő válaszukat.

Dr. Papos István válasza prosztata nagyobbodás témában

Jóindulatú betegség esetén orchidectomiát nem végeznek. A vízhajtóval eltávolított folyadék felszaporodását nem a prosztata, hanem cardialis betegség okozhatja.

Kérdés: 2013. január 11., 13:59 ;Megválaszolva: 2013. január 13., 17:11
Kérdések és válaszok: Prosztatabetegségek
Műtét utáni szövődmény, prosztata...
Tisztelt Doktor Úr! Megpróbálom rövidre fogni apukám történetét. 2019.09.18-án gerincérzéstelenítésben térdprotézis beültetés történt....
prosztata megnagyobbodás-potencia
Mesulid hatása a prosztatára
A prosztata visszanõ
Prosztata TUR