Andractim

Tisztelt Doktor, 24 eves vagyok 4 evel ezelott voltam eloszor 1 endokrinologusnal..a problema a peniszem merete volt es most is az, ''merev allapotban 14cm, viszont normal allapot nem igazan tudom meghatarozni mert sokat ingadozik, valtozik ennek nem latom mi az oka miert valtazik nyugodt alapotba a merete...rengeteg analizist csinaltattak meg velem..penzt rengetehget kidobtam hogy megmondjak hogy nem lehet tenni semmit ezert a problemaert.egeszen mostanaig az orvosokat jartam..egy endokrinologust es egy urologust latogattam...+fityma szukuletem is van es balra gorbul merev allapotba a penisz...1 ik bajomra sem talaltak megoldast..kerdem hogy akkkor mire az orvos.? a fityma szukuletre..ami nem olyan veszes merevedeskor erzem a gyurut..korulmetelest ajanlott az orvos..kremmel nem volt beleegyezve..vajon csak a penzt akarta elvenni a mutetre? mert nem akarok meg 1 problmat azon a teren..mert ez is sok ami van....Odaig jutottam hogy nem hiszek az orvosokban nem is mondom a tobbit...az interneten kerestem a megoldasokat...a legjobbnak az Andractim dihydrotestosteront lattam gyakorlatokkal kombinalva.+ hasznalok egy protezis fele szerkezetet nyujtasra''penisz''. Azt akarom tudni hogy nagyon veszelyes megtudna mondani milyen dozisba hasznaljam es hogyan, 6 tubus kremem van, 2 ot mar elhasznaltam..eddig csak a potencia reszen tapasztaltam pozitiv valtozast....az analiziseket amit megcsinaltam mind rendben voltak..prosztata, minden.Koszonom elore is a valaszat,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza merevedés témában

Ön egészséges méretekkel rendelkezik, nincs oka a fenti szerek használatára. Egészséges kapcsolatban nem igazán a péniszméret az összetartó erő. A fitymaszűkület megoldását illetően kövesse urológusa véleményét, műtét indokolt. Az egyes krémek, tabletták súlyos mellékhatásokat okozhatnak, ezekkel ne éljen.

Kérdés: 2011. január 27., 13:05; Megválaszolva: 2011. február 01., 10:50
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...
Merevedési zavar
segédeszköz
Tisztelt Doktor úr! Partnerem 75 éves, sportos, de szívbeteg. Utóbbi időben merevedési problémája van, ami őt / és nem engem/ nagyon zavarja....
Mervedési zavar
Kb.1 hónapja kezdődött ez nálam.. 24 éves férfi vagyok. A párommal kb. fél éve vagyunk együtt. Nagyon kevesett vagyunk együtt, munkánk miatt csak...