Orgazmus késleltetése

üdvözlet a kérdésem: Mikor barátnőmmel át tértünk az óvszer nélküli szexre akkor hamar elmegyek szex közben még óvszerrel 30 perc simán volt most 5 perc is sok:S tehát van valami mód gyógyszer amivel lehet késleltetni? esetleg ajánlodák a lidokain kenőcsöt? az jó és vannak mellékhatásai? előre is köszönöm a választ András!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete Ferenc válasza magömlés témában

Próbálja meg. Törekedjen ismételt együttlétre, legyen gyakrabban szex-attól javulhat.

Gyógyszer csak receptre kapható, önnél nem indokolt az alkalmazása csak ha 3 percen belül van magömlés és nem javul.

Kérdés: 2011. január 16., 21:31; Megválaszolva: 2011. január 18., 10:42
Kérdések és válaszok: Potenciazavar
Szűz fiú és a művagina
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 24 éves szűz fiú vagyok. Szeretnék már lassan barátnőt, de félek, a tapasztalatlanságom miatt.Korai magömlésem is van...
Miért nem tud kielégülni?
Kedves Doktornő/úr! Rendszeres szexuális életet élünk a barátommal.Óvszert használunk és tudom, h zavarja őt.Volt már olyan eset amikor nem tudott...
BPH és potenciazavar
Tisztelt Doktor úr! Kb. 10 éve küzdök kimutatott BPH-val. UH kimutatta 5 éve,hogy a prosztatában meszesedés jelei is láthatóak voltak.Tavaly ősz óta...
Merevedési zavar
Van-e ellen javallata a tribooster...