Dr. Farkas Ágnes-

Dr. Farkas Ágnes-

szülész-nőgyógyász
Bemutatkozás:

1979-ben születtem Debrecenben, itt nőttem fel, és 1998-ban érettségiztem le a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumban.

2006-ban szereztem meg az általános orvosi diplomát a DE OEC ÁOK szakon. Az egyetem alatt sikerült szakmai gyakorlatot töltenem az Egyesült Királyságban, Londonban az egyik nagy egyetemi kórházban, a St. George's University Hospital-ban.

Az egyetem után a DEKK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán kezdtem el dolgozni. A rezidensképzés után dolgoztam egy internetes cégnél mint egészségügyi tanácsadó, majd 2 évig szakorvosjelöltként a Kazincbarcikai Kórházban. Innen utam ismét a Debreceni Női Klinikára vezetett vissza, először önkéntes segítőként, majd szakorvosjelöltként folytattam a munkamat, és 2013-ban  szereztem meg a szülészet-nőgyógyászat szakvizsgámat.

2017. januárjában döntöttem úgy, hogy a klinikai munkámat befejezem, és a szakmai tevékenységemet a REOF Kft. járóbetegellátó központjában folytatom. Rendelésem jelenleg is itt van, ide várom a régi és új pácienseimet.

Legfőbb érdeklődési területeim az infertilitás és az endometriosis, de emellett bármilyen panasszal, kérdéssel forduljanak a páciensek hozzám (fertőzések, vérzészavarok, nőgyógyászati kérdések, terhesgondozás), mindenben igyekszem személyre szabott megoldást találni.

A rendelőm elérhetősége

Legutóbbi válaszai

Nem bírok várni...

Kedves Leendő Nagycsaládos Édesanya!

Nagyobb terhesség esetén szoktak hosszabb időt javasolni, hogy felkészülhessen a következő terhességre a szervezet. Úgy gondolom, a 9 hét után nem kell túl sokat várni. Gondolom szedi a terhesvitamint is, azt érdemes ilyenkor, és a 3 hónap letelte után szabad az út, nyugodtan...