Anális sex után vagina sex. Veszélyes?

Kedves Orvos! Párommal most először próbáltuk ki, az anális együtt létet. És aztán egyből következett a vagina. Kellemetlen érzés volt, így hanyagságból rá tértünk a “megszokott” részhez. Olvastam róla, hogy veszélyes egyikből, a másikba tenni, mert baktérium veszély fenyeget ilyenkor. Főleg azért is aggat, mert kb 4 hete voltam terhesség megszakításon. Nagy veszélyben vagyok? Köszönöm előre is válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza Anus témában

Igen. A sorrend vagina és végbél, nem fordítva. A végbélből székletmaradvány és baktérium kerül a hüvelybe ami hüvelygyulladást okozhat.

Kérdés: 2020. október 14., 00:26; Megválaszolva: 2020. október 16., 13:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?