Nem kívánt terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Egy eléggé kényes témával kapcsolatban fordulok önhöz segítségül. Kétségbeesetten keresgéltem az interneten válaszokat keresve de sajnos nem találtam meg a választ. Nyugtalan vagyok emiatt így szeretném egy szakember véleményét kérni. A lehető legrövidebben próbálom le írni az esetet. A napokban a párommal szeretkeztünk, sajnos a felelőtlenségünk vezetett ahoz, hogy kétségbe vagyok esve. Kézzel történő izgatás után megtörtént az első ejakuláció, majd a pénisz megtörlése után (hogy el kerüljük azt hogy ondó maradjon rajta) meg próbáltuk óvszer nélkül a szeretkezést. Itt merült fel a kérdés hogy mi van ha a húgycsőben maradt egy nagyon minimális mennyiségű ondó ami bele kerülhetett a hüvelybe. A kérdés pedig az lenne hogy emiatt tartanunk kell a teherbeesés kockázatától, vagy ilyen kevés mennyiség miatt nem kell aggódni? Azt hozzáteszem hogy a hüvelybe nem történt meg az ejakuláció, csak amit említettem apró mennyiségű ondó ami még benne maradt és ki kerülhetett, ez teszi fel a kérdést. Várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza SEX témában

Gyakorlatilag szinte esélytelen a teherbeesés ilyen módon, de nem kizárható. Nem kell azért nagyon tartani tőle.

Kérdés: 2020. október 20., 19:01; Megválaszolva: 2020. október 22., 10:55
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Kétségbeesés
Mi lehet a gond velem
Std szűrés eredménye
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?