• Szokatlan nemi gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Problémám van a nem szervemmel 1 hete.Furcsán hangzik amit írok,de olyan gondom van,hogy nem érzek semmit ott lent.Olyan, mint ha nem is lenne.Sem pisilés után mikor törlöm,sem ha mosom.Fájdalmam nincs,viszont a folyásom több a megszokottnál.Vizelés normális,nem csíp és nem fáj.A nemi vágyam pedig egyelő a nullával. Nem hiszem,hogy ez normális,de a nőgyógyászom csak 2 hét múlva tud fogadni!Mi lehet a probléma?Gomba?Vagy valami komolyabb?

        Dr. Deli Tamás válasza a érzészavar a gáton témában

        Tisztelt Kérdező! A bővebb folyás hátterében állhat gombás, bakteriális vagy parazitás fertőzés, ezek együtt járhatnak az érzékelés zavarával. Az egy hete tartó érzészavar és libidócsökkenés egyelőre részletes kivizsgálást nem igényel, várakozni kell egy kicsit. Persze egy nőgyógyászati vizsgálat a folyás miatt nem árt.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 19., 20:57; Megválaszolva: 2011. október 20., 23:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés