• Fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő!Kislányom aki novemberben lesz 2 éves,már úgy egy hónapja fájdítja a nemi szervét. Eleinte hittük is nem is,most már viszont ha pelenkázáskor krémmel kenem be, megfeszíti magát,és kiabálja,hogy fáj.Semmit nem látni rajt nem piros .... Az én nőgyógyászom azt mondta,hogy Betadinos vízben fürdessük a kicsit,és ha nem múlik el jelentkezzünk? Ön szerint mitől lehet ez? Köszönöm válaszát.

        Dr. Herman Tünde válasza a gyermeknőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Ezt én is jó ötletnek tartom, amennyiben a babának nincs érzékenysége, ha van valamilyen nyálkahártya fertőtlenítő szert használjanak erre a területre. A legjobb, ha gyermekgyógyász véleményét kérik ki, ill lássa is a babát, mert a fertőzésen kívül más okok is állhatnak a háttérben.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 12:20; Megválaszolva: 2011. október 01., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés