• Javulhat-e a nőgyógyászati problémám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő!Elmentem nőgyógyászhoz,ahogy azt akkor javasolta chrónikus petefészek gyulladásom van.Azt javasolta a nőgyógyászom,hogy szedjek Apranax 275mg tbl.-tát 3x1 legalább 10 napig .Én ezt meg is fogadtam és elszedtem egy egész dobozzal.Jó is volt addig nem is fájt a hasam,de most újra nagyon sokat fáj,teljesen olyan mint mentsruáció alatt.Nagyon erőssen fáj a baloldali petefészkem.A kérdésem az lenne,hogy ez mindíg így fog fájni,vagy nem,mert a nőgyógyászom azt mondta,hogy tünetmentes már nem leszek soha?Én most magamtól elkezdtem szedni egy kis antibiotikumot/Sumetrolim tbl./ és rendeltem egy homeopátiás szert is a gyulladás ellen.5 napig akarom szedni a Sumetrolim tbl. ,majd utána fogom a homeopátiás szert használni.Ön szerint ettől javulhat az állapotom vagy nem??Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Herman Tünde válasza a petefészek gyulladás témában

        Kedves Kérdező! Az antibiotikum jó hatású lehet. Előtte érdemes tenyésztési vizsgálatot végezni, Chlamydia tesztet is, ami krónikus kismedencei gyulladást okozhat és erre specifikus antibiotikumot szednie.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 28., 19:26; Megválaszolva: 2011. május 05., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: