Javulhat-e a nőgyógyászati problémám?

Tisztelt Dr.nő! Elmentem nőgyógyászhoz, ahogy azt akkor javasolta chrónikus petefészek gyulladásom van. Azt javasolta a nőgyógyászom, hogy szedjek Apranax 275mg tbl.-tát 3x1 legalább 10 napig.Én ezt meg is fogadtam és elszedtem egy egész dobozzal. Jó is volt addig nem is fájt a hasam, de most újra nagyon sokat fáj, teljesen olyan, mint mentsruáció alatt. Nagyon erőssen fáj a baloldali petefészkem. A kérdésem az lenne, hogy ez mindíg így fog fájni, vagy nem, mert a nőgyógyászom azt mondta, hogy tünetmentes már nem leszek soha? Én most magamtól elkezdtem szedni egy kis antibiotikumot/Sumetrolim tbl./ és rendeltem egy homeopátiás szert is a gyulladás ellen. 5 napig akarom szedni a Sumetrolim tbl. majd utána fogom a homeopátiás szert használni.Ön szerint ettől javulhat az állapotom vagy nem? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Herman Tünde válasza petefészek gyulladás témában

Kedves Kérdező! Az antibiotikum jó hatású lehet. Előtte érdemes tenyésztési vizsgálatot végezni, Chlamydia tesztet is, ami krónikus kismedencei gyulladást okozhat és erre specifikus antibiotikumot szednie.

Megválaszolva: 2011. május 05.

Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek

Douglasban folyadék
Tisztelt Doktornő, Doktor úr! Egy hónapja kezdett el fájni az alhasam, leginkább bal oldalon érzek szúró, nyilalló, néha görcsös fájdalmat. A háziorvosom...
Fogamzásgátló.
Jó napot kivánok! 20 éves vagyok és 4 éve rendszersen szedek Lindinette fogamzásgátlót. Sokszor van begyulladva a petefészkem, olyankor sokáig van...
Petefeszek gyulladas
Kedves Szakerto azzal a kerdessel fordulok onnhoz, hogy letrejohet e terhesseg ha kozben petefeszek es petevezetek gyulladasom van. Nemreg ugyanis ezt...
Csiklófájdalom
HPV fertőzés kezelése
Klion D 100 csere