Fogamzásgátló.

Jó napot kivánok! 20 éves vagyok és 4 éve rendszersen szedek Lindinette fogamzásgátlót. Sokszor van begyulladva a petefészkem, olyankor sokáig van menstruációm. Abba kéne hagyanom egy idöre a fogamzásgátló szedésését? A sok petefészekgyulladásnak lehet maradanó kára? Válaszát elöre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza petefészek gyulladás témában

A fogamzásgátló szedését nem kell abbahagyni, viszont a gyulladást mielőbb gyógyszeresen kezelni szükséges.

A petefészek gyulladás következménye a petevezetők

elzáródása lehet, mely meddőséghez vezet.

Kérdés: 2012. október 02., 10:55; Megválaszolva: 2012. október 04., 09:34
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén