petefeszek gyulladas

Kedves Szakerto azzal a kerdessel fordulok onnhoz hogy letrejohet e terhesseg ha kozben petefeszek es petevezetek gyulladasom van. Nemreg ugyanis ezt diagnosztizaltak nalam amire kaptam is kezelest de sajnos az alhasi fajdalmak mindig visszajonnek. Ami nagyon erdekes hogy inkabb az egyuttlet utan szoktott jelentkezni az alhasi fajdalom. Mar arra is gondoltam hogy lehet megsert valamit ott bent a huvelybe mert van hogy az egyuttlet is fajdalmas. Vagy lehet a gyulladas oka is nem tudom. Csak azt tudom hogy gyermeket szeretnenk es nem akarok meddove valni. Ugyanakkor olvastam hogy a petefeszekgyulladas folyassal es lazzal valamint hanyingerrel is jar. Nekem ilyen tuneteim nincsenek csak az alhasam faj. Probalkozhatunk e a babaprojektel tovabbra is, van e eselyem a teherbeesesre (ha faj az alhasam es gyulladasom van)? Tudom hogy elobb ki kell kezelni a gyulladast de kivancsi vagyok leteznek e olyan szemelyek akik petefeszekgyulladas kozben lettek terhesek. Valaszat elore is koszonom!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza petefészek gyulladás témában

Kedves Kérdező! Nehéz lesz eligazítanom. Az említett petefészek és petevezető gyulladása ma már n em szokott előfordulni akutan, jó lenne tudni, mire a, lapozták a diagnózistm milyen kezelést kapott. Gyulladásos állapotban nincs teherbeesési lehetőség, sőt igazi gyulladás a petevezetől összetapasztásával tartós meddőséget is okozhatnatk, da az ilyan gyolladások valóban

heves tünetekkel, lázzal járnának. Mindenképen rtagaszkodjanak az ismételet nőgyógyászati kinzíliumhoz és tisztázzák a lehetőségekegt. A legtöbb alhasi, női fájdalmasság nem igazi gyulladás, csak vérbőség és érzékenység, nincs tapintható genny vagy folyadék odabent. Biztos, hogy a labor eredményekből sem a fehérvérsejt szá, sem a süllyedés értékek nem magasak, ami igazi gyulladással együtt járna.

Kérdés: 2012. szeptember 04., 13:26; Megválaszolva: 2012. szeptember 05., 23:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
douglasban folyadék
Tisztelt Doktornő, Doktor úr! Egy hónapja kezdett el fájni az alhasam, leginkább bal oldalon érzek szúró, nyilalló, néha görcsös fájdalmat. A...
Javulhat-e a nőgyógyászati...
Tisztelt Dr.nő! Elmentem nőgyógyászhoz, ahogy azt akkor javasolta chrónikus petefészek gyulladásom van. Azt javasolta a nőgyógyászom, hogy szedjek...
Méhkürt-petefészek heveny gyulladás
Tisztelt dr. nő/úr! 1 hete voltam orvosnál nyomásra érzékeny alhasi fájdalommal és kiderült h méhkürt és petefészek heveny gyulladásom van....
Petefészek gyulladás lenne megint?
Kedves Dr.nő/úr! Egy hónapja voltam nőgyógyásznál és petefészek gyulladást állapított meg.2x2 summetrolint kellett szednem 2dobozzal.Beszedtem...
petefészek, önkielégítés
Menstruáció, ill. közti vérzés esetén lehet szexuális kapcsolatot létesíteni vagy önkielégíteni? Hogyan tudom megállapítani, hogy a...