• Stphylococcus aireus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot! Megszeretném kérdezni hogy 2 fajta baktériumot találtak a hüvelyemben ,batérium tenyészet labor által, az egyik a sterptococus agalaktiae a másik a staphylococcus aireus .A az első baktériumra egyszer kaptamegy anitbiotikum kenőcsöt, ami nem hatott. És a mostani labor eredményben találták ezt a ketőt. Kérdésem az lenne hogy az ujabbik bktérium mennyire vezélyes és,és ez mitől keletkezett..Most kaptam egy antibiotikum tablettát és egy Candibem kupot. Ezek mennyire lesznek hatásosak a betegségre. és kigyogyulhatok e belőle.válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvely fertőzés témában

        Ez a két kórokozó a hüvelyben kisebb mennyiségben, de normál körülmények között is megtalálható. Valószínűleg ezek nagyobb mennyiségben vannak most jelen és erre megfelelő antibiotikumot kapott. Mindenképpen könnyen megoldható problémáról van szó!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 07., 14:22; Megválaszolva: 2011. április 12., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés