Gyógyszercsere miatt romolhat a beágyazódás?

Inszemináció után a gyógyszeremet összecseréléték és az orális Ustrogesten kapszulát hüvelyi módon alkalmaztam, mivel a második doboz felbontásakor vettem csak észre, hogy összecseréléték a patikába és 1 hüvelyit és 1 lágy kapszulát adtak. Rontottam a beaágyazódás esélyét azzal, hogy az orálisat tévesen hüvelyi úton alkalmatzam a patika tévedése miatt? Köszönöm szívs válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fekete István válasza inszemináció témában

Kedves Hölgyem

Elméletileg ronthatott a beágyazódási esélyen a tablettacsere, mivel az oralis kapszula felszívódása nem ismert a hüvelyi miliőben.

Ugyanakkor amennyiben minimum 2x alkalmazta naponta, a bevitt többszörös dózis fedezhette a beágyazódáshoz szükséges progeszteron mennyiséget, még akkor is ha felcserélődött a két forma.

Dr. Fekete István
Kérdés: 2010. október 15., 14:03; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
inszemináció után 2 héttel
Tisztelt Doktornő/úr! Az utolsó menstruációm 01.04-én volt, az inszeminációm 01.21-én. A kérdésem az lenne, hogy a menstruációmnak mikor...
Inszemináció?
Tisztel dr Úr/Nő! Azt szeretném kérdezni, hogy most állunk az inszemináció előtt, magam iker vagyok. Nagyobb az esélyem egy iker terhességre így?...
injekció után
Tisztelt Doktor Úr! A Pregnyl 5000 injekcióról szeretnék kérdezni öntől, még pedig azt hogy, az injekció beadása után rögtön, lehet-e éjszakai...
Inszemináció
Tisztelt Doktornő/úr! 2 évvel ezelőtt volt egy sikeres inszeminációm, amelyet a menstruáció 11.napján végeztek el.Elötte 4 Merional injekció...
Homológ inseminacio
Kedves Doktornő! Azt szeretném megtudni, hogy pontosan hogyan zajlik a homolog inseminacio? Altatásban végzik? Fájdalmas ez az eljárás? ...