inszemináció után két héttel

Tisztelt Doktornő / Doktor Úr, Gondolom, a kérdésem nem egyedi, de sehol nem találok rájuk választ. Január 28-án volt inszeminációm, mivel évek óta nem jön össze a baba (férjemmel mindketten egészségesek vagyunk, minden szükséges vizsgálaton átestünk) . Az inszemináció napján volt már olyan tüsző, mai megrepedt, két napot pihentem, majd dolgozom azóta is, nem fizikai. Az elmúlt pár napban nagyon feszültek a melleim (nem tudok hason aludni) , szurkál, fájdogál a hasam. Ezek lehetnek a várandósság tünetei? Kérdés még ezen kívül: nagyon szeretek kádban, forró fürdőben relaxálni, ez árthat-e, illetve egy-egy pohár bor árthat-e. Nagyon aggódom már nagyon várjuk a babát, fel vagyunk rá készülve és még hétfőig várni kell... Szíves válaszukat türelmetlenül várom. Tisztelettel: SzJ.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza inszemináció témában

Kedves Kérdező! Ilyen előzmények után sikeres inszemináció esetén a terhesség 12.hetéig csak a kezelőorvos által javasolt dolgokat szabad csinálni.

Kérdés: 2011. február 09., 18:32; Megválaszolva: 2011. február 13., 07:15
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Inszemináció
Tisztelt Doktor Úr! Inszemináció után Utrogestan hüvelygolyót kell használnom napi 3x2 db-ot. A kérdésem az, hogy feltétlenül szükséges-e...
Inszemináció időpontja
Tisztelt Doktornő/úr! 32 éves nő vagyok, a férjemmel 2, 5 éve szeretnénk gyereket. Jelenleg a 3, inszeminációs ciklust kezdenénk meg. A...
Streptococcus
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Lágyéksérv terhesség