• inszemináció után két héttel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor Úr, Gondolom, a kérdésem nem egyedi, de sehol nem találok rájuk választ. Január 28-án volt inszeminációm, mivel évek óta nem jön össze a baba (férjemmel mindketten egészségesek vagyunk, minden szükséges vizsgálaton átestünk). Az inszemináció napján volt már olyan tüsző, mai megrepedt, két napot pihentem, majd dolgozom azóta is, nem fizikai. Az elmúlt pár napban nagyon feszültek a melleim (nem tudok hason aludni), szurkál, fájdogál a hasam. Ezek lehetnek a várandósság tünetei? Kérdés még ezen kívül: nagyon szeretek kádban, forró fürdőben relaxálni, ez árthat-e, illetve egy-egy pohár bor árthat-e. Nagyon aggódom már nagyon várjuk a babát, fel vagyunk rá készülve és még hétfőig várni kell... Szíves válaszukat türelmetlenül várom. Tisztelettel: SzJ.

        Dr. Boros Miklós válasza a inszemináció témában

        Kedves Kérdező!Ilyen előzmények után sikeres inszemináció esetén a terhesség 12.hetéig csak a kezelőorvos által javasolt dolgokat szabad csinálni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 09., 18:32; Megválaszolva: 2011. február 13., 07:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés