Inszemináció

Tisztelt Doktornő/úr! 2 évvel ezelőtt volt egy sikeres inszeminációm, amelyet a menstruáció 11.napján végeztek el.Elötte 4 Merional injekció majd a tüszőrepesztő. Az eredmény, most 16 hónapos lesz a kisfiunk:) Most is inszeminációra készülünk. A ciklusaim 28 naposak szinte pontosan.Legutóbb okt.28-án jött meg, azóta kaptam megint 4 merional injekciót, és elmentünk ultrahangra a 11.napon, ahol a doktorúr azt mondta, hogy adjak még be 4 injekciót, aztán ultrahang, tüszőrepesztő, és csak utána csináljuk meg az inszeminációt(ami ugyebár akkorra a 18.nap lesz) A kérdéseim: Nem-e lesz a 18.nap már túl késő ehhez? Vagy az injekcók ennyire tudják befolyásolni a tüszőérést, majd a repesztést? Köszönettel:Egy anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a inszemináció témában

Azért javasolták valószínűleg Önnek még a gyógyszeres kezelést mert az ultrahang vizsgálattal az un.tüszőrepedésre alakalmas nagyságú tüsző még nem volt.Ilyenkor a tüszőérlelést tovább kell folytatni, hogy 18-20 mm nagyságú legyen, utána lehet tüszőrepesztésre gyógyszert alkalmazni.

Kérdés: 2011. november 09., 13:48; Megválaszolva: 2011. november 10., 11:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon