• Inszemináció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! 2 évvel ezelőtt volt egy sikeres inszeminációm,amelyet a menstruáció 11.napján végeztek el.Elötte 4 Merional injekció majd a tüszőrepesztő.Az eredmény,most 16 hónapos lesz a kisfiunk:) Most is inszeminációra készülünk.A ciklusaim 28 naposak szinte pontosan.Legutóbb okt.28-án jött meg,azóta kaptam megint 4 merional injekciót,és elmentünk ultrahangra a 11.napon,ahol a doktorúr azt mondta,hogy adjak még be 4 injekciót,aztán ultrahang,tüszőrepesztő,és csak utána csináljuk meg az inszeminációt(ami ugyebár akkorra a 18.nap lesz) A kérdéseim: Nem-e lesz a 18.nap már túl késő ehhez? Vagy az injekcók ennyire tudják befolyásolni a tüszőérést,majd a repesztést? Köszönettel:Egy anyuka

        Dr. Pétervári László válasza a inszemináció témában

        Azért javasolták valószínűleg Önnek még a gyógyszeres kezelést mert az ultrahang vizsgálattal az un.tüszőrepedésre alakalmas nagyságú tüsző még nem volt.Ilyenkor a tüszőérlelést tovább kell folytatni,hogy 18-20 mm nagyságú legyen,utána lehet tüszőrepesztésre gyógyszert alkalmazni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 09., 13:48; Megválaszolva: 2011. november 10., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés