Női infertilitás

Tisztelt doktornő/úr! Már 8 éve védekezés nélkül élünk nemi életet de terhesség nem jelentkezett. Igazából még nem terveztük de szerintem ez túl sok idő ahhoz hogy egyszer sem sikerüljön be semmi. Elmentem nőgyógyászhoz rákszűrés, oké hormonvizsgálat követte amin a Progeszteron szintem alacsonyságát mutatta ki a második vérvételen ami ami az ultrahang után volt, a hüvelyi ultrahang vizsgálat pedig gyenge peteérést mutatott. A páromnál minden rendben őt i vizsgálták.Nekem ezután HSG ott is minden rendben volt most pedig Clostylbegit tablettát kell szednem 3 hónapig. A ciklusom 25-26-27 nap. Most telt el az első hónap a tabletta szedése után de semmi. 30 napra jött meg már azt hittem talán... de sajnos nem. Nekem az orvosom a menstruáció 2. napjától javasolta a szedést én pedig mindenhol azt olvasom hogy az 5. naptól kell szedni. nem lehet esetleg ez is probléma hogy túl korán szedem? Ez a gyógyszer hatással van a sárgatest termelésre is? Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Üdvözlettel: egy reménnyel teli nő.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza a meddőség témában

A ciklus 2-5. napja között kell elkezdeni szedni a Clostylbegitet, szedje három hónapig, ha nem következik be terhesség részletesebb kivizsgálásra van szükség: méhtükrözés, hastükrözés, endokrinológiai és immunológiai vizsgálat.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 19., 11:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 07:47
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet