• Női infertilitás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Már 8 éve védekezés nélkül élünk nemi életet de terhesség nem jelentkezett. Igazából még nem terveztük de szerintem ez túl sok idő ahhoz hogy egyszer sem sikerüljön be semmi. Elmentem nőgyógyászhoz rákszűrés, oké hormonvizsgálat követte amin a Progeszteron szintem alacsonyságát mutatta ki a második vérvételen ami ami az ultrahang után volt, a hüvelyi ultrahang vizsgálat pedig gyenge peteérést mutatott. A páromnál minden rendben őt i vizsgálták.Nekem ezután HSG ott is minden rendben volt most pedig Clostylbegit tablettát kell szednem 3 hónapig.A ciklusom 25-26-27 nap . Most telt el az első hónap a tabletta szedése után de semmi. 30 napra jött meg már azt hittem talán ... de sajnos nem . Nekem az orvosom a menstruáció 2. napjától javasolta a szedést én pedig mindenhol azt olvasom hogy az 5. naptól kell szedni. nem lehet esetleg ez is probléma hogy túl korán szedem? Ez a gyógyszer hatással van a sárgatest termelésre is?? Válaszát és segítségét előre is köszönöm!! Üdvözlettel : egy reménnyel teli nő.

        Dr. Herman Tünde válasza a meddőség témában

        A ciklus 2-5. napja között kell elkezdeni szedni a Clostylbegitet, szedje három hónapig, ha nem következik be terhesség részletesebb kivizsgálásra van szükség: méhtükrözés, hastükrözés, endokrinológiai és immunológiai vizsgálat.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 11:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 07:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés