Ultrahang

Tisztelt Doktor Áprilisban elveszítettem a 12. héten a babámat.. Az utolsó menzeszem július 7 -11 közt volt. Mivel nem jött meg csináltam tesztet 3db mind pozitív volt halványabb és erősebb csíkos is. Ma elmentem uh-ra, ahol a vizsgálat után a doktor úr csak annyit mondott, 2 hét múlva menjek vissza. De a leletemet nem értem, van okom örülni. Lelet: Norm.nagys.uterus, endum-ban 3mm-es felritkulás látható. B.o.-on egy 35 mm-es corpus luteum cysta. Le írná nekem ez mit jelent. Mert így idegesítő, mert nem értem. Válaszát előre is köszönöm.. Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza a ultrahang témában

Sajnos a terhesség nem bizonyított és nagyon vékony a méh nyálkahártya, ami nem terhesség mellett szól, emellett a terhesség a méhen kívül is elhelyezkedhet. Jobban figyeljen oda, vegyen ismételten egy terhesség tesztet és ha továbbra is pozitív menjen el nőgyógyászhoz, hiszen a méhen kívüli terhesség sem zárható ki.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 13., 17:07; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 21:14
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon