• Pontosan mi látható az ultrahangon

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! November elején megállapított az orvosom egy ikerterhességet/első terhesség) majd a vérvétel alapján kiderült,hogy megálltak a fejlődésben! Mindenféle külső beavatkozás nélkül megjött a menstruációm! Majd a kontroll vizsgálaton 28mm tüszőt talált amire azt mondta,hogy ciszta és nem szép ez a petefészek emiatt! Méhemmel és a másik petefészkemnél mindent rendben talált. Azt javasolta,hogy 2 hónapra hagyjunk fel a próbálkozással majd kontroll vizsgálatra menjek vissza februárban,hogy ez fog e nőni vagy sem.Kérdésem: Mi is látható pontosan az ultrahangon? Fogadjam meg orvosom tanácsát és várjunk vagy esetleg keresek fel egy másik orvost? Mondta az orvosom,hogy hátrahajló méhem van ez nehezíti a teherbe esést? Várom vàlaszát! Tisztelettel:Csilla

        Dr. Kiss György válasza a Pontosan mi látható az ultrahangon? témában

        Tisztelt Hölgyem ! Az, hogy november elején terhességet állapitottak meg rendben van, de nem tünteti fel, hogy mikor történt a vérvétel, mikor jelentkezett spontán a menstruáció és mikor történt kontroll vizsgálat, melynek során az Ön által küldött képletet találták. A képek alapján petefészek elváltozásra /cysta / lehet következtetni . Amennyiben februárban is hasonló eredményt kapnak, akkor laparoscópiás / hastükrözés / eljárás is mérlegelendő. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. december 06., 22:33; Megválaszolva: 2019. december 12., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: