• Lágyéki nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A jobb oldali lágyéki nyirokcsomóm már meg van duzzadva lassan 3 hete,több kisebb csomó,kemények,és nyomásra sem fájnak.A júniusi menstruációmnál is hasonló tünetek voltak,amik a vérzéssel együtt elmúltak.Júliusban 2 hete késett a menstruációm,de már előtte 1 héttel meg voltak duzzadva a lágyéki nyirokcsomóim,amik azóta is duzzadtak,de már kevésbé annyira mint menzesz ideje alatt. Másik problémám hogy 1,5 évvel ezelőtt kezdődött el egy időszakos folyásom,ami barnás-sárgás színű volt,és kellemetlen szagú.Voltak olyan időszakok amikor egyáltalán nem volt folyásom,de volt amikor a fent említett folyás volt.Ez az utóbbi 1,5-2 hónapban már szinte teljesen elmúlt,azóta csak fehér folyásom van.Orvoshoz nem mentem el,édesanyám tanácsára,de úgy gondolom,hogy el kellett volna mennem vele. Ön szerint mi lehet a bajom?Orvoshoz mindenképpen elmegyek,de csak jövőhéten tudok,mert holnap indulok nyaralni,és csak hétfőn érek haza. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a nyirokcsomó témában

        Tisztelt Kérdező! Önmagában a tapintható, fájdalmatlan lágyéki nyirokcsomó nem utal semmilyen betegségre. Amennyiben nem nő és nem lesz fájdalmas nem kell vele foglalkozni.A hüvelyi folyás miatt nőgyógyászati vizsgálatot indokol. Fertőzés jele lehet, amit nem szabad elhanyagolni. Különösen sürgető a kezelés, ha aktív sexuális életet is folytat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 03., 09:08; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés