Befolyásolja-e a magas vérnyomás a teherbeesést!

Tisztelt Doktor Úr! Két éve magas a vérnyomásom, gyógyszeres kezelésem van a Concor 5 plust-t szedem. Egy éve szeretnénk kisbabát, eddig azonban nem sikerült. Lehet -e összefüggés a fent említett gyógyszer szedése és a terhesség között? Érdemes lenne már a kivizsgálásokat elkezdeni? (Férjem 32, én 31 vagyok). Köszönöm válaszát! Kitti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a meddőség témában

Kedves Kitti! Valószínűleg nem a Concorral beállított magasvérnyomás miatt nem sikerült idáig teherbe esni. Mivel már egy év eltelt a sikertelen próbálkozásokkal, érdemes volna párjával együtt jelentkezni egy meddőségi szakrendelésen, ahol a megfelelő kivizsgálást elkezdhetik. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. július 26., 21:17; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 15:27
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele