• változó kor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        49 éves nő vagyok,menstruációs problémában szeretnék választ kapni Öntől.

        Márciusban méhkaparásom volt elhúzódó vérzés miatt. Kb. 3cm-es miómát és bal oldali petefészek cisztát mutatott az ultrahang,3 havonta ellenőrzésre kell járnom.

        A műtét óta háromszor már volt menzeszem,elég erősen. Most a napokban lenne itt az ideje a következőnek,szombaton meg is jött, de kb. 1-2 órán belül elmúlt. A következő napon semmi nem volt,azután hétfőn és ma,kedden reggel is megjött,de már el is múlt.

        Minden egyes vérzés előtt a nálam "szokásos" testi és lelki tüneteket észleltem (fejfájás,feszültség,hátfájás, lehangoltság) Kérdésem az lenne,hogy ez mitől van? Változókori tünetek ezek,vagy a mióma okozza ?

        Köszönöm szépen válaszát!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a változókor témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha eddig is ezek voltak a tünetei (ahogy írta) és rendszeresen megjönnek a mensesek, miért volna ez a változókor vagy a myoma okozta tünet? Ilyen tünet egyébként a myomára nem jellemző. Amit viszont okozhat a a myoma, azok az elhúzódó, rendszertelen vérzések, főleg, ha a myoma a méh üregébe domborodik. Ha a mensesek ritkulnak, az valóban lehet a vérzések elmaradásának első jele.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-09 23:19:35; Megválaszolva: 2010. június 09., 23:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés