• Hosszú vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        T. Doktornő!

        Lányom jelenleg külföldön dolgozik (25 éves) és a minap írta, hogy már másfél hete vérzik, ami kicsit sem csitul és erős hasi fájdalmai vannak. Eddig semmi problémája nem volt. Elment orvoshoz (egy londoni kórházba) mindenfélét vizsgáltak nála, terhességi tesztet is csináltak és nem találtak semmi problémát. Csak az ő kérésére adtak neki fájdalomcsillapítót, de a vérzéssel kapcsolatban nem csináltak semmit. 4 nap múlva kell mennie egy másik kórhába, ahol ismét valamilyen vizsgálatot fognak csinálni. Én elég nyugtalan vagyok. Vajon mitől lehet ez? Esetleg lehet az is, hogy másfajta fogamzásgátló tablettát szed? Én csak magamban találgatok, mert ő egyenlőre nem volt hajlandó többet írni. Azt mondja, már eléggé legyengült és a barátnője vitte kórházba. Ilyen állapotban dolgozik, mert 2 hete kapta meg ezt az állást, és nem mer betegállományba menni.Várom válaszát, köszönettel:egy aggódó anyuka

         

        WEBBeteg szakértő válasza a bő menstruáció témában

        Kedves Aggódó anyuka!

        A lányának, ha ennyire legyengült, nem lenne szabad dolgoznia. Nem tudom, milyen vizsgálatok történtek, milyen eredménnyel, így sajnos semmit többet sem tudok a vérzésről mondani. A fogamzásgátló vátlása okozhat egyébként rendellenes vérzést, de ha azt találták volna, hogy a lánya vérszegény lett, akkor ennek megfelelően kezelték volna. Talán az ismételt vizsgálatot követően okosabbak lesznek, írjon, ha konkrétabbat is tud, hátha tudok segíteni.

         


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-28 15:03:35; Megválaszolva: 2010. február 28., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: