• Nőgyógyászati probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Farkas Ágnes!

        Azzal a gondommal fordulok Önhöz, hogy e hónapban 8.án megjött a menstruációm rendesen ahogy szokott és kb 13.áig tartott.Ellenben 3 nappal ezelőtt 24.én véres vizeletet tapasztaltam.Nagyon csúnyán felvagyok fázva, véres a vizeletem ez már azóta kiderült.Gyógyszert is szedek.De nem múlt el a vérzés.Vagyis nem vérzés van, hanem olyan mint a menstruáció utolsó napjain ilyen barna váladék, és rendesen tennem kell be betétet, mintha meglenne.

        Az lenne a kérdésem, hogy akkor most megint menstruálok? Mert ilyet még nem tapasztaltam, hogy elmúlt 13.án és rá 10 napra újra megjött.

        Vagy most akkor ez mi lehet? Ebből kifolyólag lehetséges, hogy következő hónapban nem fog megjönni?

        Kérem segítsen, hogy mi a teendő ilyenkor, és mi lehet a probléma.

        Előre is köszönöm!

        Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyaghurut, pecsételő vérzés témában

        Kedves Anna!

        Egyszerűen el lehet különíteni azt, hogy a vérzés honnan származik, és ebben a helyzetben is ez lenne a legfontosabb. Egy tampont kell a hüvelybe helyezni a szeméremtest lemosását kvöetően, és ha kivátelkor tiszta lesz, akkor nem onnan, hanem a húgycsőnyílásból származik a barnás pecsételés. Ha a gyógyszeres kezelés hatására nem múlt el a panasz, akkor mindenképpen kontrollra kell mennie. Ha a hüvelyből származik a pecsételés, akkor pedig nőgyógyászati vizsgálatra kell mennie, ahol ellenőrzik a vérzés forrását. Akár egy hüvelyfertőzés is okozhat hasonló panaszokat, létezik olyan kórokozó, mely egyszerre támadja meg a méhnyakat (ezért jelentkezik pecsételő vérzés), és a húgyutakat, emiatt vizelési panasz, hólyaghurut jelentkezik. Ezt kellene ellenőrizni.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 16:41:57; Megválaszolva: 2010. február 07., 16:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: