• Visszatérő hólyaghurut

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr Úr! Tini korom óta szenvedek hólyaghuruttól. Évekig nem volt panaszom de az utóbbi 7 hónapban már 3 alkalommal jött újra elő. Antibiotikumot kaptam korábban. Eddig ahány alkalommal vizeletet vizsgáltak mindig negatív lett az eredmény. Most elmentem urulógushoz aki uro-vaxomot és uroxalt írt fel. Az egyik a hólyag ellenálló képességét növeli a másik az fájdalmat enyhíti de mi fogja a jelenlegi panaszt megszűntetni? Antibiotikumot most nem kaptam. Úgy érzem ezzel sem fog megszűnni a betegség. Mi az Ön véleménye? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Papos István válasza a hólyaghurut témában

        A Urovaxom kúra célja, hogy a szervezet immunválaszát erősítse a húgyúti fertőzést okozó kórokozókkal szemben. Ez a hatás 3 hónapos szedés után alakul ki. Mellé érdemes lenne 3x1 Urzinolt szedni, a jelen panaszok csökkentésére.


        Kérdés: 2018. május 05., 16:22; Megválaszolva: 2018. május 06., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Cím! Hosszabb ideje kitapintható sebesedést, érzékenységet, esetenként vérzést és intenzív viszketést tapasztaltam a végbélnyílás és a herék között, főleg WC papír használat után. Képet készítettem róla, hogy...
        Folyamatos bal alhasi fájdalom, min. 2 hónapja mikrovér a vizeletben, mennyire normális ez? Két hónapja labor eredmény: vér és sok baktérium a vizeletben, tenyésztés sajnos nem történt. Azóta a Covid miatt nem voltam orvosnál, itthon tesztelem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció