Clostilbegyt tabletta

Tisztelt doktorúr!

Párommal 1.5 éve próbálkozunk a gyermeknemzéssel.

Ma az orvos a clostilbegyt tablettát írta fel, mondván, hogy a menzesz ideje alatt 5 napig szedjem.

A kérdésem az lenne, hogy nekem 4 napja múlott el a menzeszem (ami általában 3 napig tart) és most meg kell-e várnom a következő menzeszt, vagy ha most szedem 5 napig akkor is hat?

Azonkívül ha meg kell várnom a következőt, akkor 5 napig szedjem akkor is ha már elmúlt a menzesz, vagy csak addig amíg tart?

Válaszát előre is köszönöm.                                                                   

Tisztelettel: Zsuzsanna.

 

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza meddőség témában

Kedves Zsuzsanna!

A Clostilbegyt tablettát nem a menses alatt kell szednie, hanem a ciklus (a vérzés első napjától kell számolni) 4. napjától 5 napig, tehát a 4-5-6-7-8. napon kell bevenni. Várja meg a következő vérzést, és akkor kezdje el szedni majd, addig pedig próbálkozzanak bátran.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 25., 12:25; Megválaszolva: 2009. július 25., 12:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45